Recenze

Manufaktura - Jablková limitovaná edice

září 07, 201618 Comments


Pokud zbožňujete značku Manufaktura stejně jako já, možná víte, že každé jaro a podzim přichází s nějakou novou limitovanou edicí. Pro tento podzim si pro nás připravili snad úplně nejtradičnější podzimní vůni, a tou je Jablko. Takže si rychle pojďme rozebrat jednotlivé výrobky v této řadě, ať si stihnete nějaký ulovit pro sebe, než se vyprodá.



1) Zvláčňující sprchový gel 
Sprchový gel najdete v průsvitné plastové lahvičce se stříbrným vrškem na zaklapování. Pro ozvláštnění tohoto podzimního sprchového gelu, se od vršku spouští krátký provázek s bambulkou na konci. Myslím, že se jedná o pěkné zpestření tohoto designu a určitě nadchne každého samospotřebitele nebo i toho, koho s výrobkem obdarujete. Na přední straně je zlatá etiketa s vyobrazenými jablíčky a popisem výrobku. Na zadní straně pak nálepka s informacemi. 


Produkt samotný nemá chybu. Gelová tekutina červené barvy je krásně cítit po jablíčkách se špetkou skořice a stačí malé množství, aby se vám hezky napěnila. Úplně upřímně mám při mytí pocit jako bych stála uprostřed obrovského štrúdlu. Rostlinné výtažky z jablek, pšenice a oliv napomohou hydrataci a zvláčnění Vaší pokožky. Ovesný beta-glukan spolu s panthenolem přispívají k její regeneraci a ochraně. Po umytí je pokožka krásně hebká a provoněná.

Obsah: 215ml
Cena: 139Kč

2) Regenerační krém na ruce
Krém na ruce má jednoduchý stříbrný obal s plastovým otvíráním. Na přední i zadní straně najdete opět nálepky s popisem výrobku a informacemi o něm. Etiketa je provedená ve zlaté barvě s kreslenými jablíčky. Krém je bílé barvy a lehce řidší konzistence. 

Lehce se roztírá a krásně vsakuje. Ruce po něm zůstávají hydratované a vyživené. Provází jej stejná jablečná vůně se špetkou skořice jako ostatní produkty této řasy. Obsahuje regenerační olej z jablečných jadérek a ovesný beta-glukan, hydratační makadamový a hroznový olej, zklidňující panthenol, zvláčňující rostlinný glycerin a bambucké máslo. Při pravidelném natírání Vás rozhodně přestanou trápit všechny záděry.

Tip: Pokud se Vám u krémů na ruce často stává, že máte ruce po aplikaci mastnější, naneste si krém na hřbet ruky a první jej rozetřete mezi nimi a až poté přeneste i na dlaně. 

Obsah: 100ml
Cena: 149Kč

3) Balzám na rty
Balzám na rty je v praktickém plastovém výsuvném obalu ve tvaru tyčinky. Obal samotný je červený a ani zde nechybí zlatá etiketa s popisem a informacemi. Balzám uvnitř je bílé barvy se zkosením špičky pro snadnější nanášení. 



Na rty klouže balzám naprosto pohádkově, rty jsou po něm krásně zvláčněné a tento pocit vydrží několik hodin. Film na rtech je krásně klouzavý a sametový, neměla jsem pocit žádného lepení nebo pnutí. Navíc ze rtů cítíte slabou vůni jablíček. Složením balzám obsahuje regenerační a hydratační jablečný a avokádový olej, omlazující arganový olej, výživné bambucké máslo, včelí vosk a vitamín E. Myslím si, že díky těmto prospěšným látkám bude výrobek nepostradatelným pomocníkem v nejedné kabelce během sychravých podzimních dnů.

Obsah: 4,2g
Cena: 109Kč 


4) Poctivý jablečná sirup
A zde se dostáváme k jedlé části této kolekce a to k jablečnému sirupu. Ukrývá se v tmavě hnědé skleněné láhvi s šedo-stříbrným zalisovaným víčkem a opět malou bambulkou visící na hrdle láhve. Etiketa je ve stylu řady opět zlatá a na zadní straně nálepka s informacemi. 



Sirup je ve formě hustější tekutiny zlatavě-hnědé barvy. Jedná se o skutečně poctivý sirup, protože to není uměle dochucovaný či dobarvovaný produkt, ale výrobek ze 100% ovocné složky. V sirupu dokonce můžete vidět drobné částice skořice. 

Navíc využití tohoto sirupu je skutečně široké. Je vhodný pro domácí limonády, dochucení koktejlů, horké nápoje, do dezertů, k palačinkám, či si ho můžete dát jako já do bílého jogurtu s ovesno-jablečnými sušenkami. Meze se zde prostě nekladou. Avšak jedna věc mě zde mrzí a to je množství. 250 ml je docela málo a při ceně 139Kč si jej většina lidí může dovolit pouze pro speciální chvíle. 

Obsah: 250ml
Cena: 139Kč

Takže celkově jsem z této kolekce nadšená. Výrobky potěší na těle i na duši. Musím tradičně pochválit krásné balení, které rozzáří Vaši koupelnu nebo potěší jako velmi luxusní dárek. Jedinou výtku jsem měla k malému obsahu sirupu, ale myslím si, že si jej stejně ještě alespoň jednou dokoupím v sychravém počasí, abych vyzkoušela nějaký ten horký drink. A nyní jdu poprosit svoji babičku, jestli by mi neupekla svůj úžasný štrúdl, protože jsem na něj z tohoto testování dostala obrovskou chuť!

Znáte již českou značku Manufaktura? Jaké jsou Vaše nejoblíbenější výrobky? A zkoušeli jste již tuto novou kolekci? Podělte se se mnou o Vaše zážitky dole v komentářích :)


XOXO

VERONIQUE

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

18 komentářů:

  1. Pokud se dostanu v nejbližší době do Brna, zřejmě odejdu z Manufaktura se sprchovým gelem a krémem na ruce ☺

    LA VIE EST BELLE

    OdpovědětVymazat
  2. to je krásna edícia :) tiež sa po nej pozriem :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné balení, asi si půjdu pro balzám na rty a sprchový gel :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Zbožňujem vôňu jabĺk a čo som čítala, tak jablká a jablková šťava sú veľmi prospešné pre vlasy. Dokonca sa odporúča vyrábať si jablkové zábaly. :) Takže táto limitovka musí byť naozaj super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? Tak to jsem zatím neslyšela :) To si musím zkusit dohledat. Díky za tip!

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Voní! :) Pokud si v sychravém počasí ráda vaříš čaj jablko se skořicí, tak tohle je přesně to pravé ;-)

      Vymazat
  6. Oh, všetko jablkové milujem!! :) Určite niečo vyskúšam, pretože toto je niečo pre mňa :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, tak to vidím, že se ti přesně trefili do vkusu :)

      Vymazat
  7. Nad kúpou edície som už rozmýšľala, ale trochu mi vadí, že nemajú k tomu aj telové mlieko :) Rada to mám pekne zladené :) Pekný článok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já zase přemýšlela nad tuhým mýdlem. Ty mám moc ráda :) Také jsem si první pomyslela, že je v sadě docela málo produktů. Ale i tak je sada výborná!

      Vymazat
  8. My jí máme tak a je božská! Ten sirup byl parádní a krém na ruce? Dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě už z toho sirupu skoro nic nezbylo :( Achjo :( Byl parádní!

      Vymazat
  9. To jsem ráda, že Manufaktura přišla s takovou edicí :) Vypadá to, že si konečně něco z tohoto obchůdku odnesu. Moc se láká ten balzámek.

    Bomb Cosmetics | Tělový scrub Limetka & Brusinka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu moc příjemný! Už ho má i mamka a taky si ho užívá :)

      Vymazat

Děkuji, za Vaše komentáře :)