Tipy*Triky*Nápady

Tipy na vánoční dárky 2 + SOUTĚŽ

prosince 09, 201725 Comments


A jelikož byl článek s tipy na vánoční dárky opravdu hodně dlouhý, rozdělila jsem jej na dvě části, takže pokračujeme v krasojízdě. 



Knihomol - Záložky do knih, obaly na knihy s nastavitelnou velikostí - ty můžete poměrně jednoduše vytvořit sami (stačí zakoupit nějakou pěknou látku a během chladného večera obal spíchnout) nebo si jej můžete objednat například z e-shopu Knihy Dobrovský nebo rukodělných stránek Fler. Samozřejmě zde nemohou chybět knihy samotné. Já moc ráda dostávám knihy v angličtině na "procvičování" - nejčastěji tak čtu ty od Nicholase Sparkse, protože mám ráda nějakou tu romantiku, a nebo jsem si zamilovala knihu Eat, Pray, Love od Elizabeth Gilbert, která v sobě skrývá jak romantiku, ale také zamyšlení nad životem jako takovým. 
Z knih v češtině určitě doporučím Zlodějku knih, což je příběh z válečného období, při jehož četbě nejspíš nezůstane Vaše oko suché. Pokud raději zvolíte výpravnější knihy, tak neváhejte sáhnout po knize Divočina nebo některou z výprav od Ladislava Zibury - brněnského studenta, který obešel kus světa a svým humorem a zdravým přístupem k životu baví všechny generace. 

Hráč - nějaká ta PC hry, profi myš pro hráče / klávesnice / mikrofon, stolní hry - ať už Člověče nezlob se, Scrabble, všechny druhy karet, Monopoly, Aktivity, Uno, Černé historky a další výběr například ze stránky Svět her.


Podnikatel - Každý kdo se věnuje podnikání, i ten co nepodniká, využije určitě nějaký skvělý diář. V posledním roce se s diáři jen roztrhl pytel a tak má každý na výběr opravdu široké množství. Já za sebe mohu doporučit hned několik - Doller, který je nyní na výběr v černém nebo růžovém provedení; Love&Story diář, který najdete v provedení Fashionista nebo Traveler; Black Brick v provedení černé, červené a růžové + navíc v klasické velikosti nebo kapesní A6. Další položkou je také ležérně vyhlížející zápisník pro důležité údaje nebo myšlenky. A protože psaní poznámek je důležitou součástí práce každého podnikatele, určitě bych se mrkla také po nějakém zajímavém kuličkovém peru například od značky Parker. 


POUKAZY
Jedním z nejvíce užitečných dárků je poukaz. Máte na výběr z tak široké nabídky, že uvedu jen pár co mě rychle napadnou. Poukaz na masáž, kosmetické služby, focení, vzdělávací kurz (kreslení, focení, marketing a podnikání, vaření, pečení, líčení - já sama pořádám kurz Sama sobě vizážistkou pro začátečníky i pokročilé, ...), den v aquaparku, jízdu sportovním autem, seskok padákem, let balonem, ... Mezi poukaz mohu také zařadit lístky na nějakou událost - mrkněte se tedy na akce, které se pořádají ve Vašem okolí - divadlo, kino, koncert, festival, výstava, ...
Samozřejmě meze se zde nekladou, takže můžete věnovat i více osobní poukazy - třeba na domácí masáž krku, na 100 hubiček, na snídani do postele, nebo třeba poukaz, že celý týden budete uklízet Vy ;-)

ELEKTRONIKA
Co se týče dražší elektroniky, asi není třeba ji rozebírat, ale možná bych Vám mohla poradit něco z menších věcí, které by se někomu z Vašich blízkých mohlyhodit.
Krása - žehlička na vlasy, kulma, fén, epilátor, kartáček na pleť, zastřihovač vlasů / vousů, pilník na paty, ...
Kuchyně - opekáče, toustovače, sendvičovače, vaflovače, kávovary, smoothie makery, odšťavňovače, ponorný mixér, mixér, pekárna na chleba, elektrický gril, ...
Pomocníci - nabíječka na baterky, powerbanka, ...
Domov - rádio, gramofon, meteorologická stanice, hodiny, ...


OBLEČENÍ

Ohledně měkkých dárků je vždycky spousta vtipů, ale já nevidím, proč by tam nějaký být nesměl. Nejvíc tradiční dárek, zvláště pro pánskou polovinu populace jsou ponožky. Každý se tomu směje, ale přeci jen, ponožky se prostě vždycky hodí. A proč tedy nevěnovat nějaké zajímavé kousky, které mohou být milou připomínkou a mít na sobě nějaký ten vtipný obrázek - např. značky Happy Socks.
Další velice oblíbený kousek je svetr. A zde se opět může popustit uzda fantazii. Vánoční svetr s nějakým hezkým vzorem? Vtipný svetr s nějakou super hláškou? A nebo něco klasičtějšího elegantnějšího? Já si třeba svou zásobu krásných svetrů pořídila v F&F a na vánoční se určitě můžete zajít mrknout do F&F, C&A, Reservedu a nebo jsem dnes viděla krásné měkkouše v Camaieu. 
Další drobnosti mohou být například čepice, šály, šátky, rukavice, trička, ....

Doufám tedy, že tyto dva vyčerpávající seznamy nějak pomohly ve Vašem výběru a povedlo se Vám zafinišovat strategii vánočních nákupů. Času je přeci jen ještě dostatek, takže můžete v klidu sehnat vše, co jste si představovali, a v mezičase se můžete zúčastnit mojí druhé vánoční soutěže. 

SOUTĚŽ 9.12. - 12.12.2017 - UKONČENO


A jak jsem dávala již  dříve vědět, připravila jsem si pro Vás druhou adventní soutěž. Dnes se tedy pustíme do soutěže o ...

... nádherný stylový diář Love&Story v provedení Fashionista. Diář je již na e-shopu vyprodaný, takže máte jednu z posledních šancí k tomu, se k němu dostat. A jaké jsou pravidla soutěže? 
Máte možnost celkem o 4 vstupy! Kolik vstupů a na jakých sociálních sítích se zúčastníte je jen na Vás. Může to být jen jeden nebo klidně všechny. Soutěže se můžete zúčastnit až do 12.12.2017 do půlnoci a jeden výherce bude vyhlášen 13.12.2017 spolu s vyhlášením 3. vánoční soutěže. 

Vstup č.1: Stát se pravidelným čtenářem mého blogu (níže), napsat do komentáře 2 věci, které byste si přáli najít pod stromečkem a samozřejmě e-mail, abych Vás mohla kontaktovat v případě výhry. 
Vstup č.2: Stát se fanouškem mé stránky na facebooku (odkaz) a napsat zde komentář pod příspěvek s odkazem na tento článek, jaké vánoční tradice dodržujete?
Vstup č.3: Stát se fanouškem na mém instagramu @veroniquebeauty (odkaz) a napsat zde komentář pod příspěvek s touto fotkou, na jaké vánoční filmy se nejvíce těšíte? Ke svému komentáři pak připojit 3 své kamarády, kterým by se výhra mohla také líbit.
Vstup č.4:
Sdílet příspěvek na facebooku NEBO instagramu s hashtagem #veroniquebeauty1advent (profil musí být veřejný, aby se mi vstup zobrazil).

VÝHERKYNÍ SE STALA SVĚTLANA PERNOVÁ SVÝM VSTUPEM PŘES INSTAGRAM. PRŮBĚH VÝBĚRU VÝHERCE BYL ZAZNAMENÁN NA INSTASTORIES.

Hodně štěstí všem ;-)

XOXO


VERONIQUE

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

25 komentářů:

  1. Parfém a lustr
    Ervulenka@seznam.cz gfc Eva Richterová

    OdpovědětVymazat
  2. Pomůcky na tvorbu svíček, oční stíny a řasenku. Mail: Katerina.Sucha@post.cz GFC katka.sucha567

    OdpovědětVymazat
  3. Nové šaty a červenou rtěnku 😏 elvi14@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Kabelku Doca a nějakou tu kosmetiku :)
    kamila.krapkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný diář, který bych věnovala dceři :-)
    Pod stromečkem chci najít knihu jako vždy a černou koženou kabelku...please :-)
    Barthova.m@email.cz
    Ač tě sleduji i na jiných soc.sítích soutěžím jen tímto komentářem, jsou přece Vánoce...;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Dekorativní kosmetiku Ptackovahelena@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. hezký den, sleduji zde jako Barbora Červenková a pod stromečkem chci tělové máslo od Bomb cosmetic a právě diář :) cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. na Fb sleduji jako Barbora Francová a doma jako zvyky dodržujeme pečení vánočky, trhání Barborky 4. prosince, chodíme na dětskou vánoční mši na štědrý den. to všechno naše vánoce dělá těmi nejkrásnějšími :) cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Chtěla bych pod stromečkem najít něco z dekorativní kosmetiky a třeba nějaký kousek oblečení:)
    E-mail: mischa.kratka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. GFC Miška
    Misa.Pavlikova15@gmail.com
    Ráda bych našla župan a žehlící kartáč na vlasy. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Hezkou druhou adventní neděli přeji,
    tvůj blog sleduji jako pravidelná čtenářka pod tímto účtem, tedy jako Nela Procházková.
    Pod stromečkem bych si přála najít mikroplyšové povlečení a kosmetickou taštičku od Michaela Korse :)

    cumanelka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Přála bych si nějaký parfém a nový zimní kabát :)
    schaffelhoferova.lucik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. GFC: Klára Odehnalová
    Přála bych si nový župan a knihu hygge:)
    klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. ahoj, sleduji přes GFC jako Simona Zahrádková, mail: ssimka@centrum.cz
    Přála bych si najít oblíbenou knihu a kosmetiku Lush :-).

    OdpovědětVymazat
  15. GFC: Veronika Tučková
    Pod stromečkem bych chtěla najít knížku a kosmetiku LUSH :) Teď koukám, že už to psala slečna nademnou, ale já si opravdu tyhle věci přála a ze všeho nejvíc doufám, že je najdu :D Jinak nějaké oblečení :)
    email: verunka.tuc@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Na fb tě sleduji jako Veronika Tučková, a když nad tím tak přemýšlím, žádné tradice asi nedodržujeme.

    OdpovědětVymazat
  17. Sdílela jsem na FB: http://www.facebook.com/veronika.tuckova.5/posts/1486249774756698

    OdpovědětVymazat
  18. Kosmetiku a něco od Yankee Candle :-D , diář by se mi teda hodil :-)
    terezablog0@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Já se obávám, že tam nic nebude, tak aspoň nějaké sprcháče, deodoranty by tam mohly být od tchýně. Vlastně jsme si řekli o autosedačku, ale nějak jsme se nedostali k tomu, abychom si nějakou vybrali, tak možná tam bude jen obálka.

    OdpovědětVymazat
  20. Přála bych si pod stromečkem najít knížky, protože ty mě potěší vždy, a také nějaký parfém :)
    bajuu.xd@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Nejvíce bych si přála, aby byli všichni zdraví :-) veronika.bobrovska@szs-lib.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Jelikož čekáme miminko přeji si pod stromečkem hlavně zdraví a pohodu pro ten malý zázrak. Co se týká typů tak by to byly těhotenské kalhoty, jelikož se do současných téměř nevlezu a olejíček na břicho:) k.janisova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Na fb tě sleduji jako Kateřina Janišová a soutěž jsem veřejně sdílela;) na Vánoce dodržujeme celodenní půst a schováváme si kapří šupiny do peněženky ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Na instagramu tě sleduji jako @michelkato a jaké dárky uvádím výše :)

    OdpovědětVymazat
  25. Jsem knihomol, takze dekuji za super tipy :-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za Vaše komentáře :)