Favorites

Říjnové favorites 2016

listopadu 06, 201612 Comments


Další měsíc utekl jako voda a říjen je za námi. Během něj jsem na štěrk už skutečně nechodila, naopak mi dal docela zabrat. Hned na jeho začátku jsem onemocněla, musela jsem stále sledovat teploměr, protože teploty se chvílemi staly nepředvídatelné a plynule jsme se přesunuli do listopadu, který se nějak nemůže rozhodnout, jestli chce být studený nebo slunečný. A co, že jsem si oblíbila v měsíci říjnu?


1) Batiste - Suchý šampón pro hnědé vlasy
Na mém třešňovém Batiste mi vždy vadilo bílé reziduum, které na vlasech zůstalo a bylo vždy náročné jej zapracovat. Proto jsem po jeho spotřebování v e-shopu sáhla po variantě na hnědé vlasy. Díky tomu, je aplikace mnohem jednodušší, protože přípravek není bílý, ale šedo-hnědý. Upozorním, že poté při umývání poteče z vlasů hnědá voda.

2) Rexona - Maximum protection
Tento antiperspirant mi přišel v Brandnooz boxu a na začátku jsem z něj byla v rozpacích. Začala se mi totiž dělat vyrážka z vedra (v létě) a já ji přiřadila k deodorantu. Naštěstí se vše vyjasnilo a já jej začala používat zpět. Něco v jeho složení způsobuje, že se pot vysuší a skutečně se s jeho použitím méně potím. Nevýhodou je však poměrně malý obsah - obal je vyplněn asi jen z 2/3.

3) Mary Kay - Tonikum
Toto tonikum jsem si zamilovala hned při prvním použití. Má totiž naprosto úžasnou vůni levandule s rozmarýnem. Je velmi jemné a díky bylinkám má pomáhat proti ucpávání pórů a vytváření černých teček. I samotné balení v průhledné růžové lahvičce s černým vrškem vypadá moc hezky a koresponduje tak s krásnou vůní.

4) Revlon - Colorstay
Tyto make-upy jsou natolik diskutované, že jsem i já podlehla a koupila si ho. Vím, že jej velice často používají i vizážistky, a tak uvažuji jestli si jím nedoplním svůj vizážistický kufřík. Určitě doporučuji při výběru sáhnout po novém provedení s pumpičkou. Je to totiž o tolik hygieničtější, než původní balení s otvorem. Já jsem si vybrala odstín 150 Buff pro suchou a normální pleť. Výhodou při výběru je, že make-up příliš neoxiduje! :)

5) Catrice - Korektor
Většinou, když zkouším novou kosmetiku má první zkušenost není dobrá. Byla jsem tedy zvědavá na tento korektor a překvapení - do tohoto drobečka jsem se zamilovala na první dotek. Hezky se s ním pracuje, nezapáchá, vytváří krásný efekt na pokožce, jakoby prošla photoshopem. Opravdu mě překvapilo, že korektor, který jsem koupila za 99Kč může vytvořit tak pěkný vzhled. Nevím, jestli jej ještě někdy dám z ruky.

6) Essence - Matte Cream
Tento přípravek na rty jsem si koupila ve dvou provedeních. Světle růžové a oranžovo hnědé. Aplikátor je trošku zvláštní - je to takové větší srdíčko a u světlého odstínu se mi moc nedaří nanést hezkou vrstvu, takže si vždy dopomáhám prstem, ale u oranžového to záhadně jde. Moc se mi líbí matný finiš, že nemám pocit vysušených rtů, ale zase příliš dlouho nevydrží. Barva oranžovo-hnědá se stala mojí největší oblíbenkyní pro podzim, takže ji tahám nejčastěji s sebou v tašce. 

7) Zoeva - Mixed Metals
Pokud jste se dívali na moje poslední líčení, asi pro Vás není překvapením, že jsem zde zařadila také tuto paletku. Už se v mých favorites objevila jednou a probojovala se sem nanovo. Má totiž nádherné podzimní odstíny a tak se stala must-have pro tyto měsíce. Kromě nádherných barev má také super pigmentaci a konzistenci. Navíc za tu kvalitu i docela rozumnou cenu. Myslím, že značka Zoeva určitě stojí za vyzkoušení :)

8) Make-up Revolution - Paleta tvářenek
V minulých oblíbencích jsem zařadila paletku tvářenek v růžových odstínech, ale k podzimu se mi více začala hodit paletka s broskvovými odstíny Hot Spice. Obsahuje 6 tvářenek, 1 rozjasňovač a 1 třpytivý odstín, který můžete použít jako třpytivou tvářenku, top tvářenky nebo pro snědé odstíny pleti také jako rozjasňovač. 

9) Essence - Kabuki štětec
Tento štětec je pro mně všecko. Perfektně se dá využít při líčení tváře. Já osobně jej při cestování využívám samotný - to znamená, že jsem schopná si s ním nanést makeup, korektor, pudr, tvářenku i bronzer. Asi teď mnozí kroutí hlavou jak, ale já dokážu být úsporná a opravdu to jde. Je hezky hustý, takže s ním make-up jednotně pokryje pleť, pudr zatlačí do tváře a nevypadávají z něj štětiny, takže drogerkový štětec, haleluja! 

10) Village Candle - Pure Linen
A jelikož se ochladilo, tak nesmím zapomenout zařadit sem také svíčku, kterou jsem teď pálila. A tou bylo Čisté prádlo od Village Candle. Svěží vůně během chvilky provoní místnost a díky dvěma knotům přidá i trošku toho romantického světla. I přesto, že jsem svíčku pálila několikrát, mám pocit, že z ní téměř vůbec neubývá. 

A jaké produkty byly těmi Vašimi oblíbenými v prvním podzimním měsíci? Podělte se semnou v komentářích a napište mi, jestli byste na některý z uvedených produktů chtěli recenzi :) 

XOXO

VERONIQUE

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

12 komentářů:

  1. Mojim najoblubenejsim produktom su momentalne lesky od revlonu a tiez ich make up :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý výběr :-) pro mě největšími oblíbencemi jsou Zoeva paletky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to vyzerá super. Pre mňa najväčším obľúbenom je Mary Kay odličovač na ktorý nedám dopustít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho mám taky ráda. Ale stejně tak mi vyhovuje od Yves Rocher, který je o dost levnější :)

      Vymazat
  4. super výber produktov :) súhlasím takmer so všetkými, ktoré mám vyskúšané...a zaujala ma tá Zoeva paletka :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujala mne paletka od Zoevy. Po této značce už chvíli pokukuji a snad už si také někdy něco od této značky pořídím :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nějakou vyzkoušej. Myslím, že si každý najde alespoň jednu, která se mu barevně zalíbí :)

      Vymazat
  6. Já jsem si nejvíce oblíbila laky na nehty od Trend it up :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ještě neměla možnost od Trend it up nic vyzkoušet. Tak snad to brzy napravím :)

      Vymazat

Děkuji, za Vaše komentáře :)