Recenze

Manufaktura - Sedmikrásková limitovaná edice

května 06, 201714 Comments


Jako každé jaro, i letos Manufaktura přichází s novou limitovanou kolekcí. A jelikož se letos jejich pleťová kosmetika hodně točila kolem sedmikrásek, přibyla k ní také letošní limitka v podobě sprchového gelu a šamponu 2v1, krému na ruce, bylinného sirupu a sypaného čaje. 

Hydratační sprchový gel & šampon 2v1 se sedmikráskou a mandlovým olejem
Balení je ve vysoké průhledné lahvičce s vyklapovacím víčkem, typické pro limitované řady. Gel samotný je pak průzračně žluté barvy a jeho vůně je velice jemná a čistá. Pokud si někdo z Vás pamatuje dětskou řadu s krtečkem, tak tato voní úplně stejně. Celkový vzhled je opět vyšperkovaný, takže jej můžete použít jako luxusní dárek.

Při použití gel jemně napění, pokožka je po něm hladká a provoněná. Po žádném sprchovém gelu z Manufaktury jsem nikdy neměla pocit suché kůže díky obsaženým olejům. S touto vůní si člověk připadá jako miminko 😋

Oficiální popis
Dopřejte pokožce a vlasům kvalitní jemnou péči založenou na příznivých účincích něžných sedmikráskových květů a dalších cenných přírodních ingrediencí. Sedmikráskový výtažek, bohatý na minerální látky, ovocné kyseliny a přírodní rostlinné antioxidanty spolu s mandlovým olejem, ovesným beta-glukanem, obilnými klíčky, glycerinem a panthenolem šetrně umyjí, zklidní a zvláční pokožku a vlasům dodají čistotu, hydrataci, pružnost, lesk a ochranu. Jemná bezalergenní vůně zahalí vlasy i pokožku do podmanivé něžné vůně. Jedinečné složení 2 v 1 je ideální na cesty…

Množství: 215ml
Cena: 139Kč

Hydratační krém na ruce se sedmikráskou a bambuckým máslem
Balení krému je v tradiční stříbrné tubě s designovou nálepkou se sedmikráskami. Vzhledově vypadá krém moc hezky, stejně jako sprchový gel a společně jsou skvělá dvojka v případě, že chcete někoho obdarovat. Třeba na blížící se den matek. 

Krém má příjemnou lehkou konzistenci. Krásně se vsakuje a nezanechává tlustý mastný film, který by Vám bránil cokoliv dělat do konce dne. Pokožka je po něm hezky hydratovaná a vyživená. S krémy z Manufaktury již mám zkušenost a vím, že při jejich pravidelném používání se vyvaruji všelijakým záděrám. Za sebe doporučuji, protože vím, že krém na ruce od Manufaktury je kvalita a hlavně jistota! 

Oficiální popis
Nezapomínejte pravidelně pečovat o své ruce - jsou naší vizitkou, zrcadlem věku. Jejich pokožka bývá mnohdy citlivá a namáhaná, trpící především častým kontaktem s vodou. Dopřávejte proto svým rukám pravidelnou hydratační & revitalizující péči za pomoci cenných přírodních ingrediencí a dodejte jim tak pocit hebkosti. Jedinečné složení tohoto krému využívá zjemňující a hydratační sedmikráskový výtažek, výživné a regenerační rostlinné oleje z makadamiových a bambuckých oříšků, zvláčňující rostlinný glycerin a zklidňující ovesný beta-glukan, panthenol, allantoin a vitamín E. Díky lehké konzistenci se rychle vstřebává a nezanechává na pokožce pocit mastnoty. Mějte sedmikráskový krém vždy po ruce ve Vaší kabelce a jemně vmasírujte do pokožky pokaždé při pocitu suchých rukou.

Množství: 100ml
Cena: 149Kč

Osvěžující bylinný sirup se sedmikráskou, mateřídouškou a citrónovou trávou
Sedmikráskový sirup dostanete ve skleněné lahvičce, design opět následuje celou řadu. Je příjemně sladký, takže bude skvělý na chlazené jarní a letní domácí limonády. Jednoduše smíchejte sirup s vodou, klidně i perlivou, přihoďte třeba mátu, citron nebo pomeranč a kousky ledu. Určitě Vás příjemně osvěží a navíc obsahuje samé zdravé látky. No prostě žádná chemie. Sirup skladujte v ledničce.

Oficiální popis
Lahodný sirup se sedmikráskou, mateřídouškou, citrónovou trávou, zeleným čajem a BIO třtinovým cukrem se báječně hodí k přípravě osvěžujících nápojů. Zpříjemněte si jarní a letní měsíce domácí bylinkovou limonádou či výtečným ledovým čajem se sedmikráskovým sirupem. Sedmikráskové květy, stejně jako mateřídouška, citrónová tráva a zelený čaj obsahují mnoho cenných zdraví prospěšných látek, a nápoje z nich vyrobené jsou tak příjemnou zdravější alternativou přeslazených nealkoholických nápojů, mnohdy plných zbytečné chemie. Naše tipy: Sedmikrásková limonáda Ingredience: sedmikráskový sirup, perlivá voda či tonic, šťáva z citrónu, led, sedmikráskové květy. Sedmikráskový sirup zalijte vychlazenou perlivou vodou či tonicem (ideální ředění je 1:10), přidejte šťávu z citrónu, led či ledovou tříšť a zlehka promíchejte. Během servírování můžete ozdobit čistými čerstvými sedmikráskovými květy, případně plátky BIO citronu. Sedmikráskový ledový čaj Ingredience: Sedmikráskový sirup, sedmikráskový zelený čaj, led, sedmikráskové květy Uvařte si dle návodu sedmikráskový zelený čaj a nechte vychladnout, poté ochuťte sedmikráskovým sirupem (ideálně v poměru 1:10), případně přidejte citrónovou šťávu a promíchejte. Servírujte s kostkami ledu a sedmikráskovými květy.

Množství: 250ml
Cena: 149Kč


Osvěžující zelený čaj se sedmikráskou, lípou a heřmánkem
Sypaný zelený čaj dostanete v kornoutku s designovou polepkou ve stylu celé řady. Je skvělý jak teplý, tak studený, ale nezapomeňte, že by se neměl luhovat příliš dlouho. Nejlépe si jej uvařte ráno, aby Vám mohl dodat energii na celý den. Kdo nemá rád bylinky a má strach, že je v názvu až příliš bylin, nemáte se  čeho bát, protože je velmi lahodný.

Oficiální popis
Osvěžující zelený čaj se sedmikráskou, lípou, citrónovou trávou a heřmánkem je ideálním společníkem pro jarní a letní měsíce. Báječně chutná teplý i vychlazený - podávaný s ledem, případně dochucený (citrónem, medem či sedmikráskovým sirupem). Sedmikráskové květy obsahují mnoho cenných látek (třísloviny, hořčiny, minerální látky, organické kyseliny, flavonoidy…) a v lidovém léčitelství se ve formě nálevů užívají již po staletí - zejména při nemocech dýchacích a močových cest. Zelený čaj má mnoho příznivých účinků na lidský organismus - posiluje imunitní systém, podporuje hubnutí a připisují se mu také omlazující a protirakovinné účinky.

Množství: 80g
Cena: 109Kč


Tato řada vydrží v obchodech Manufaktura do září a pak ji nahradí jiná limitka. Času k jejímu vyzkoušení tedy máte dostatek, takže určitě zavítejte do jednoho z jejich překrásných obchůdku. A pokud jste z Brna, věděli jste, že se otevřel další, tedy již třetí obchod? Nyní jej najdete kromě Olympie a Vaňkovky také na Náměstí Svobody.

Vy už jste některý z těchto produktů zkoušeli? Nebo máte v plánu některý z nich si pořídit? Podělte se se mnou o Vaše dojmy dole v komentářích.


XOXO

VERONIQUE

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

14 komentářů:

  1. Měly jsem tu čest vyzkoušet a čaj je opravdu vynikající, a překvapil nás i šampon 2v1 ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U valné většiny věcí mám zkušenost, že Manufaktura prostě nezklame :)

      Vymazat
  2. Od tejto značky som ešte nič nemala ale čítala som na ňu už viac recenzií a strašne sú s ňou blogerky spokojne. Rozmýšľam o tom, že si ju teda zakúpim už aj ja

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Manufaktura je super. Já jsem pracovala jako jejich obchodní asistentka rok a půl, takže ji mám hodně prozkoušenou a prostě stále se k ní vracím pro dárky pro své blízké, protože vím, že nikdy nešlápnu vedle :)

      Vymazat
  3. Manufakturu mám moc ráda , ale sedmikrásku jsem nezkoušela😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kromě limitky mají taky již docela velkou řadu pleťovou, tak se na to zajdi mrknout :)

      Vymazat
  4. Manufakturu mám ráda :) Nedávno jsem mamce kupovala švestkový krém a byla z něj nadšená. Z této kolekce bych ráda vyzkoušela krém na ruce :)

    14. 5. 2017 | Den matek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ta švestka nijak moc nezaujala :/ Já jsem spíš na meduňku. To je moje nejoblíbenější :)

      Vymazat
  5. Páni! Nedokážu si představit jak voní sedmikráska! :D Manufaktura je skvělá, ale vůbec jsem nevěděla, že vyrábí i sirupy a čaje. :/ Tak to se tam budu muset někdy vypravit a vyzkoušet! :D Moc děkuju za tip! <3
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Na tvém blogu jsem poprvé, ale určitě ne naposled! Jsi moc milá, sympatická a vtipná a tvůj blog je úžasný! <3
    Také mám blog a byla bych nejšťastnější na světě kdyby ses podívala! :D <3
    Já se jdu hned přidat mezi tvé pravidelné čtenáře a followers na všech sociálních sítích! :D <3
    Přeju ti mnoho štěstí, lásky a úspěchů! :) <3
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě taky napadlo, jestli takhle fakt voní sedmikráska :D Nikdy jsem k ní asi nečuchala :D Mají docela dost sirupů i čajů - buď ve stálé nabídce nebo limitky :)
      Ježiši, děkuju moc!!! Jsi moc milá. Určitě se zajdu mrknout :)

      Vymazat
  6. Jáá se do sedmikrásky od Manufaktury zamilovala! A mám v plánu i čaj! Loni jsem naprosto podlehla jejich okurce!:-)
    Měj se krásně!

    Papa ByGabra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak moje oblíbené limitky byly meruňka, grep a pomeranč, jablko ... ale tak ty první dvě jsou již teď v trvalé nabídce :)

      Vymazat

Děkuji, za Vaše komentáře :)