Tipy*Triky*Nápady

Co jste možná nevěděli o ....

února 10, 20162 Comments

... ŘASENKÁCH

Pravděpodobně každá z nás ji má ve své kosmetické taštičce. Některé z nás jich mají hned několik. Řasenka je jedním z nejpoužívanějších produktů z řady dekorativní kosmetiky.

Ale věděly jste, že by se řasenka měla měnit po 3 měsících? Zřejmě si mnoho z Vás nyní říká - "Já si kupuji novou řasenka až po tom, co mi vyschne ta, co používám!" A to je právě špatně! 

Vzhledem k tomu, že řasenku používáme tak blízko očního okolí, je důležité, aby byla řasenka co nejvíce "čerstvá". Ve starých řasenkách se mohou množit bakterie, a ty poté mohou způsobovat různé nepříjemnosti a záněty očí. 

Navíc jste si mohly všimnout toho, že na začátku si říkáme - "Tak to je super řasenka, ta mi dělá tak krásné řasy!". Ale po pár měsících používání se nám v hlavě honí - "Proč jsem si, sakra, tuhle řasenku kupovala?" Je to z toho důvodu, že řasenka obsahuje drobná mikrovlákna, která nastavují naše vlastní řasy a ty jsou pak delší. Dlouhodobějším používáním se množství vláken samozřejmě snižuje a tudíž řasenka nemá ten stejný efekt jako na začátku. 

Myslete proto při používání řasenek na toto a pokuste se je co nejčastěji obměňovat. Vaše oči Vám budou vděčné ;-)

XOXO 

VERONIQUE <3

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

2 komentáře:

Děkuji, za Vaše komentáře :)