Soutěž o Notino Summer box

července 09, 201815 Comments


Před týdnem jste si mohli přečíst recenzi na letní Summer box e-shopu Notino a v tuto chvíli potěším ty, kterým se box zalíbil. Máme tady soutěž o jednu z těchto krásných krabiček a to společně s tou boží plážovou taškou z titulky! 
Notino Summer box


Pokud si nejste jistí, jestli se Vám balíček bude hodit, běžte na recenzi letního Summer boxu zde na mém blogu a projděte si jeho obsah 😉
Plážová taška

A jaké jsou podmínky pro účast v soutěži? 

Soutěž se koná 9. - 14. 7. 2018. Ukončení bude v 22:00 a vyhlášení proběhne 15.7.2018 ve večerních hodinách. Soutěže se mohou zúčastnit všichni s adresou CZ nebo SK. Celkem máte 4 možnosti vstupů! Vybrat si můžete jeden z nich nebo třeba všechny. To je jen čistě na Vás. Losovat se bude náhodně pomocí random.org.

A jak se můžete zúčastnit?
1) Stát se pravidelným čtenářem mého blogu (níže se můžete přihlásit) a napsat do komentáře, kam se chystáte na dovolenou.
2) Stát se fanouškem mé facebookové stránky a napsat do komentáře k soutěžnímu příspěvku, který z produktů si chcete vyzkoušet nejvíce. 
3) Začít mne sledovat na instagramu a napsat do komentáře k soutěžnímu příspěvku, jak si představujete svoji perfektní dovolenou. 
4) Upozorněte své přátele pomocí příběhu na FB nebo na stories na Instagramu, že mohou také soutěžit a přidejte tam odkaz na můj profil.

Hodně štěstí všem soutěžícím! A komu se nechce čekat, než soutěž skončí, může si box objednat z Notina. A až budete u toho, nezapomeňte, že právě teď (9. - 15. 7.) probíhají také slevy v rámci Black Friday, takže toho využijte naplno! 

XOXO

VERONIQUE

PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY

15 komentářů:

  1. Ahoj, chystám se na dovolenou po českých horách a pohořích:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsme byli na Srí Lance a ještě plánujeme projet trošku Čechy.

    OdpovědětVymazat
  4. Chystám sa domov na východné Slovensko.Chodievam tam tak 2x do roka , čiže to beriem ako dovolenku...ale rada by som zašla aspoň na pár dní do Čiech.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, my se chystáme až v říjnu na Kanáry, takže do té doby musím vydržet :-).ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Pozítří jedeme na Slovensko a moc se na to těším :-)
    Barthova.m@email.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Jako každý rok jedeme na chatu do Jeseníků. Budeme jezdit po okolí a poznávat naše české krásy :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Na dovolenou se chystáme jen po krásách naší vlasti. Naplánované je Jindřichohradecko a Znojemsko. meskjana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. S dětmi do Chorvatska k moři :-) Petra.sebestova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Pojedeme si válet šunky někam daleko k rybníku pod stan😂

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky Veru...

    Rada se zucastnim teto skvele letni souteze.. Me dovolena vcera skoncila, tolik jsem se na ni tesila, ze si i odpocinu, ale opak byl pravdou.. Byla velmi aktivni.. Ale stala za to.. Prvni cast byla na slovensku a druha - ta aktivnejsi bylo po vyletech...Boskovice - western mestecko, Roznov - skanzen.. zamek Hluboka a 2x bazen na zahrade...

    No a ted bych potrebovala tak tyden na valeni se doma :-D no pocet dovolenkovych dni mi to uz nedovoluje... Takto by vapadala asi moje nejlepsi dovolena momentalne :-D

    Veronika
    v.e.r.d.a(zavinac)centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Výherkyní se stala @stef.emily na instagramu. Výběr výherce můžete sledovat v instastories :)

    OdpovědětVymazat
  13. Obsah boxu je koukám skvělý, škoda, že jsem soutěž prošvihla :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji, za Vaše komentáře :)